Roliga, utvecklande, goda upplevelser.

Vi ordnar olika provningar i butik till mindre sällskap eller på din arbetsplats som trivselaktivitet eller en del av mötet.

Boka en kulinarisk kväll och njut av goda smaker och dofter…

Provningar kollage

Olivoljeprovning:

Lär dig mer om olivoljans spännande värld!

Kvällen inleds med en lättsam lektion om olivolja; olivträdet, skördemetoder och olika hälsoaspekter mm. Därefter provar vi olivoljor!

Det blir en trevlig kväll med dina vänner/kunder/kollegor där vi bekantar oss med olivoljor från olika länder med varierande smakkaraktär. Vi guidar dig även till att upptäcka nya dofter och dimensioner hos vardera olja.

Vi avslutar provningen med att bjuda på oliver, tapenader, kex mm från butikens breda sortiment.

Pris: 250:- inklusive tilltugg och avslutning med kaffe eller te. (ca. 2 timmar)

Balsamicoprovning:

Upptäck hantverket bakom äkta balsamico!

Presentationen börjar med olika trätunnor som ger smak till vinägern under lagringen och fortsätter med tillverkningsmetoder och ingredienser.

Vi provar 5 olika balsamico med olika lagringstid för att bedöma inverkan på doft och smak. Provar även med ost, frukt och snacks.

Pris för hela kvällen 195:- (ca. 2 timmar)

Kaffeprovning:

Vi inleder kvällen med att ta dig med på kaffets resa från odling till kopp. Vi berättar om hela processen; odling, skörd, hantering, rostning och malning. Vi pratar även om kaffebönans ursprung, metoder för bryggning och avslöjar existerande myter. Avslutningsvis njuter vi en god kopp kaffe med något smaskigt till!

Pris: 150:- (ca. 1.5 timmar)

Teprovning:

Inledningsvis bjuder vi på en introduktion av te; dess ursprung, odling, skörd och hantering. Sedan testar vi 4 olika sorters te, för att avslutningsvis låta dig och dina vänner njuta av en god kopp te med passande tilltugg.

Pris: 150:- (ca. 1.5 timmar)

Kundkväll:

”Komponera” din egen kväll efter dina egna önskemål med dina vänner.

Efter alla provningar har du möjlighet att handla med 10% rabatt på hela butiken.

Kommentarsfunktionen är avaktiverad..